Regisztráció









 





 


ADATKEZELÉSI HOZZÁJÁRULÁS
az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: „Törvény”) 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján

A személyes adatok kezeléséről szóló Tájékoztató elolvasása után az alábbi ikonra való kattintással

Ezennel megerősítem, hogy a Tájékoztató elolvasását követően a FCA Central and Eastern Europe Kft. (székhely: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47., nyilvántartva: Fővárosi Törvényszék Cégbíróság, cégjegyzékszám: 01-09-167595, a továbbiakban: FCA Central and Eastern Europe Kft.) részére hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy

További információ megtekintése

a. személyes adataimat kezelje az alábbi körben: titulus, családi- és utónév, lakcím, e-mail cím, telefonszám (a továbbiakban együttesen, mint: „személyes adat”) azon tevékenységek végzése céljából, mint (i) marketing és promóciós tevékenység, (ii) profilalkotási tevékenység, (iii) kutatási tevékenység, az alábbiakban rögzítettek szerint:

(i) Marketing és promóciós tevékenység: a Tájékoztató szerinti adatkezelési mód, azaz nyomtatott, automatikus vagy elektronikus formában, különösen postai úton vagy e-mailben, telefonon (beleértve az automata telefonhívást, SMS-t, MMS-t stb.), faxon vagy bármely más elektronikus csatornán (pl. weblap, mobilalkalmazás), marketing és/vagy promociós információ szolgáltatás céljából, a Tájékoztatóban (d) pont) meghatározott harmadik személyek által végzett marketing vagy promóciós tevékenységben való részvétel;
(ii) Profilalkotási tevékenység: a – többek között – a magatartásra, fogyasztási hajlamra, vezetési szokásra és a weboldalak használatára vonatkozó profil megalkotása (Tájékoztató c) pont);
(iii) Kutatási tevékenység: a kiválasztott szolgáltatással (Tájékoztató a) pont) kapcsolatos tevékenységek, piackutatások elvégzése (Tájékoztató b) és d) pont);

b. személyes adataimat közölje a FCA Central and Eastern Europe Kft-vel kapcsolatban álló, a Tájékoztató d) pontjában meghatározott harmadik személyekkel, úgy mint Fiat Chrysler Automobiles N.V., FCA Italy S.p.A., FCA Central and Eastern Europe Kft-vel kapcsolatban álló Hivatalos Márkakereskedők és Hivatalos Márkaszervízek felé, a Tájékoztató d) pontjában meghatározott marketing és promóciós célú adatkezelés végett, az ott említett feldolgozási módszerek alkalmazásával, azaz nyomtatott, automatikus vagy elektronikus formában, különösen postai úton vagy e-mailben, telefonon (többek között automata telefonhívással, SMS-ben, MMS-en stb.), faxon vagy bármely más elektronikus csatornán (pl. weblap, mobilalkalmazás);

c. személyes adataimat továbbítsa EU tagországokba vagy EU tagországokon kívüli országokba, ideértve az USA-t, a FCA Central and Eastern Europe Kft., a FCA Central and Eastern Europe Kft.-vel kapcsolatban álló harmadik személyek (Tájékoztató d) pont) által végzett adatfeldolgozói tevékenységgel összefüggésben;

d. reklámanyagokat, továbbá kereskedelmi és marketing információt küldjön, termékek és szolgáltatások vonatkozásában közvetlen értékesítési tevékenység végzésében vagy interaktív kereskedelmi kommunikáció folytatásában részt vegyen, elektronikus kommunikáció, azaz e-mail, szöveges üzenet, telefon, fax útján, a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (1) bekezdésében foglaltakkal összhangban.

Az alábbi ikonra kattintással ezennel kijelentem, hogy a Törvény 14. és 15. §-ban foglalt valamennyi jog, ideértve különösen, de nem kizárólagosan a személyes adataim kezeléséről való tájékoztatáshoz, személyes adataim helyesbítéséhez, - a kötelező adatkezelés kivételével – személyes adataim törléséhez vagy zárolásához való jog vonatkozásában a FCA Central and Eastern Europe Kft. tájékoztatott.
Az alábbi ikonra kattintással ezennel kijelentem, hogy személyes adataimat önként adtam meg, valamint, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom (i) írásban, a FCA Central and Eastern Europe Kft-nek (1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47.) címezve, vagy (ii) e-mail útján (tárgy: „adattörlés”), a customercare.HU@fiat.com e-mail címre, vagy (iii) telefonon keresztül a +36 80 10 10 80 telefonszámon. Ezennel tudomásul veszem, hogy a visszavonás a FCA Central and Eastern Europe Kft. fenti címére, illetve a fenti e-mail címre történő érkezésével hatályosul.
Jelen hozzájárulásomat az általam a fentiek szerint elfogadott tevékenységek végzésének idejére adom.

A KÜLDÉS gomb megnyomásával megerősítem, hogy kérem a Tájékoztató a) pontjában foglalt Szolgáltatást, valamint hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a Tájékoztatóban említett kezelési módok alkalmazásával, a Szolgáltatás céljaira kezeljék.

Amennyiben nem kívánja, hogy a jövőben ajánlattal megkeressük, úgy ezt bármikor kérheti (i) írásban, a FCA Central and Eastern Europe Kft-nek (1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47.) címezve, vagy (ii) e-mail útján, a customercare.HU@fiat.com e-mail címre, vagy (iii) telefonon keresztül a +36 80 10 10 80 telefonszámon.




 
 
* Mező kitöltése nem kötelező
** A szervizkönyvben vagy a forgalmi engedélyben van feltüntetve

• Az akcióban feltüntett ajánlatok kizárólag a szükséges adatok megadása után letöltött és kinyomtatott, egyedi azonosítóval ellátott kuponnal vehetők igénybe. A regisztráció megtörténhet az akcióban résztvevő bármelyik hivatalos márkaszervizben is. • A kedvezményre jogosító kupon a letöltésétől számított 30 naptári napig használható fel. • Amennyiben a kupon nem kerül felhasználásra az érvényességi idején belül, lehetőség van az alvázszám által egyedileg azonosított gépjármű ismételt regisztrálására a programban. • A Progresszív kedvezmények megnevezésű programban elérhető kedvezmények kizárólag Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Jeep, Chrysler és Dodge márkájú gépjárművekre érvényesek és kizárólag eredeti alkatrészek vásárlására használhatók fel. • Az eredeti alkatrész kedvezményeket a beregisztrált gépjármű életkora határozza meg a következők szerint: • 4. év (37-48. hónap) 10% • 5-7. év (49-84. hónap) 20% • 8. évtől (85. hónaptól) 30% • A kedvezmények nem vehetők igénybe a következő termékvonalakra: eredeti tartozékok, Classic Line, butiktermékek (merchandising) • Az alkatrész kedvezmény ajánlat kizárólag abban az esetben érvényes, ha a kedvezményesen megvásárolt alkatrészeket abban az FCA CEE Kft. partner márkaszervizben szerelik be, ahol a kedvezmény kupon érvényesítése megtörtént. • Az akcióban részt vevő termékek a készlet erejéig elérhetők. A kupon készpénzre nem váltható, más, a Fiat Chrysler Automobiles CEE Kft. által közzétett kedvezményes kereskedelmi ajánlatra nem használható fel, azokkal nem vonható össze. • A Fiat Chrysler Automobiles CEE Kft. fenntartja a változtatás jogát. Részletekről és feltételekről érdeklődjön a márkaszervizekben!

Copyright © 2015 Fiat Group Automobiles Central & Eastern Europe Kft. Powered by Picabo Webadmin. Minden jog fenntartva.