Kuponletöltés

A tavaszi ajánlatok igénybe vételéhez töltse ki a regisztrációs lapot és töltse le kedvezményre jogosító kuponját.


* Mező kitöltése nem kötelező
** A jármű első nyilvántartásba vételének időpontja. A szervizkönyvben vagy a forgalmi engedélyben van feltüntetve.
 

ADATKEZELÉSI HOZZÁJÁRULÁS
az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: „Törvény”) 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján
A személyes adatok kezeléséről szóló Tájékoztató elolvasása után az alábbi ikonra való kattintással

Ezennel megerősítem, hogy a Tájékoztató elolvasását követően a FCA Central and Eastern Europe Kft. (székhely: 1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47., nyilvántartva: Fővárosi Törvényszék Cégbíróság, cégjegyzékszám: 01-09-167595, a továbbiakban: FCA Central and Eastern Europe Kft.) részére hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy

További információ megtekintése

a. személyes adataimat kezelje az alábbi körben: titulus, családi- és utónév, lakcím, e-mail cím, telefonszám (a továbbiakban együttesen, mint: „személyes adat”) azon tevékenységek végzése céljából, mint (i) marketing és promóciós tevékenység, (ii) profilalkotási tevékenység, (iii) kutatási tevékenység, az alábbiakban rögzítettek szerint:

(i) Marketing és promóciós tevékenység: a Tájékoztató szerinti adatkezelési mód, azaz nyomtatott, automatikus vagy elektronikus formában, különösen postai úton vagy e-mailben, telefonon (beleértve az automata telefonhívást, SMS-t, MMS-t stb.), faxon vagy bármely más elektronikus csatornán (pl. weblap, mobilalkalmazás), marketing és/vagy promociós információ szolgáltatás céljából, a Tájékoztatóban (d) pont) meghatározott harmadik személyek által végzett marketing vagy promóciós tevékenységben való részvétel;

(ii) Profilalkotási tevékenység: a – többek között – a magatartásra, fogyasztási hajlamra, vezetési szokásra és a weboldalak használatára vonatkozó profil megalkotása (Tájékoztató c) pont);

(iii)Kutatási tevékenység: a kiválasztott szolgáltatással (Tájékoztató a) pont) kapcsolatos tevékenységek, piackutatások elvégzése (Tájékoztató b) és d) pont);

b. személyes adataimat közölje a FCA Central and Eastern Europe Kft-vel kapcsolatban álló, a Tájékoztató d) pontjában meghatározott harmadik személyekkel, úgy mint Fiat Chrysler Automobiles N.V., FCA Italy S.p.A., FCA Central and Eastern Europe Kft-vel kapcsolatban álló Hivatalos Márkakereskedők és Hivatalos Márkaszervízek felé, a Tájékoztató d) pontjában meghatározott marketing és promóciós célú adatkezelés végett, az ott említett feldolgozási módszerek alkalmazásával, azaz nyomtatott, automatikus vagy elektronikus formában, különösen postai úton vagy e-mailben, telefonon (többek között automata telefonhívással, SMS-ben, MMS-en stb.), faxon vagy bármely más elektronikus csatornán (pl. weblap, mobilalkalmazás);

c. személyes adataimat továbbítsa EU tagországokba vagy EU tagországokon kívüli országokba, ideértve az USA-t, a FCA Central and Eastern Europe Kft., a FCA Central and Eastern Europe Kft.-vel kapcsolatban álló harmadik személyek (Tájékoztató d) pont) által végzett adatfeldolgozói tevékenységgel összefüggésben;

d. reklámanyagokat, továbbá kereskedelmi és marketing információt küldjön, termékek és szolgáltatások vonatkozásában közvetlen értékesítési tevékenység végzésében vagy interaktív kereskedelmi kommunikáció folytatásában részt vegyen, elektronikus kommunikáció, azaz e-mail, szöveges üzenet, telefon, fax útján, a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény 6. § (1) bekezdésében foglaltakkal összhangban.

Az alábbi ikonra kattintással ezennel kijelentem, hogy a Törvény 14. és 15. §-ban foglalt valamennyi jog, ideértve különösen, de nem kizárólagosan a személyes adataim kezeléséről való tájékoztatáshoz, személyes adataim helyesbítéséhez, - a kötelező adatkezelés kivételével – személyes adataim törléséhez vagy zárolásához való jog vonatkozásában a FCA Central and Eastern Europe Kft. tájékoztatott.

Az alábbi ikonra kattintással ezennel kijelentem, hogy személyes adataimat önként adtam meg, valamint, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom (i) írásban, a FCA Central and Eastern Europe Kft-nek (1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47.) címezve, vagy (ii) e-mail útján (tárgy: „adattörlés”), a customercare.HU@fiat.com e-mail címre, vagy (iii) telefonon keresztül a +36 80 10 10 80 telefonszámon. Ezennel tudomásul veszem, hogy a visszavonás a FCA Central and Eastern Europe Kft. fenti címére, illetve a fenti e-mail címre történő érkezésével hatályosul.

Jelen hozzájárulásomat az általam a fentiek szerint elfogadott tevékenységek végzésének idejére adom.

A KÜLDÉS gomb megnyomásával megerősítem, hogy kérem a Tájékoztató a) pontjában foglalt Szolgáltatást, valamint hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a Tájékoztatóban említett kezelési módok alkalmazásával, a Szolgáltatás céljaira kezeljék.

Amennyiben nem kívánja, hogy a jövőben ajánlattal megkeressük, úgy ezt bármikor kérheti (i) írásban, a FCA Central and Eastern Europe Kft-nek (1138 Budapest, Madarász Viktor utca 47.) címezve, vagy (ii) e-mail útján, a customercare.HU@fiat.com e-mail címre, vagy (iii) telefonon keresztül a +36 80 10 10 80 telefonszámon.


 


BIZONYOS SZEZONÁLIS TARTOZÉKOK ÁRÁBÓL

TETŐRENDSZEREKET, KERÉKPÁRTARTÓKAT, KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁKAT ÉS VONTATÓRENDSZEREKET IS BELEÉRTVE

20
%
kedvezmény

A Mopar® termékeivel személyre szabhatja autóját. Válasszon a kerékpártartók, tetőcsomagtartók, szőnyegek, könnyűfém keréktárcsák és csomagtérrendezők széles választékából.

  • Tetőcsomagtartók, kereszttartók
  • Kereszttartók és tetőboxok kerékpár-, kajak-és szörftartók
  • Vontatórendszerek
  • Szőnyegek (gumiszőnyeg, textilszőnyeg)
  • Könnyűfém felnik
  • Csomagtér kiegészítők
  • Matricák, díszcsíkok
  • Tükörborítások és készletek


KLÍMA ÁTVIZSGÁLÁS

9990 FT

Kitisztítjuk és fertőtlenítjük a légkondicionáló berendezését, utántöltjük a hűtőfolyadékot (amennyiben szükséges 0.3 kg-ig) és ellenőrizzük az utastér-szűrőt, hogy meggyőződjünk arról, készen áll-e a forró nyári napokra, illetve elég ellenálló-e az allergénekkel szemben. Amennyiben utastér légszűrőjét cserélni kell, 20% kedvezményt biztosítunk az eredeti árból.

  • Utastérszűrő átvizsgálás
  • A rendszer porszívózása és fertőtlenítése
  • Hűtőfolyadék utántöltése 0,3 kg-ig
  • Munkaerő
  • Szélvédő ellenőrzése és tisztítása
  • Kötelező felszerelések ellenőrzése


Tavaszi átvizsgálás

2990 FT

Készítse fel autóját a nyárra szakértőink segítségével. Ellenőrizzük a fékeket, az akkumulátort, a folyadékokat, a gumiabroncsokat és autója további fontos alkatrészeit, hogy minden zökkenőmentesen működjön.

  • Ablaktörlő lapátok állapotának ellenőrzése
  • Külső- és belső világítás, valaminta fényszóró beállításának ellenőrzése
  • Akkumulátor ellenőrzése Midtronics teszter készülékkel
  • Folyadékszintek ellenőrzése(fékfolyadék, motorolaj, ablakmosófolyadék, hűtőfolyadék)
  • Karosszéria és lengéscsillapítók állapotának vizuális ellenőrzése
  • Kipufogórendszer állapotának vizuális ellenőrzése
  • Gumiabroncsok állapotának,légnyomásának és a futófelület mélységének ellenőrzése
  • Fékek vizuális ellenőrzése


seleniaMINDEN EREDETI ALKATRÉSZRE ÉS A SELENIA OLAJOKRA

ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKAT, SZÉLVÉDŐKET ÉS FÉKEKET IS BELEÉRTVE

20
%
kedvezmény

A Mopar® alkatrészeket a hosszútávú megbízhatóság, kényelem és teljesítmény jegyében tervezték. A Selenia olajok minősége biztosítja az Ön motorjának védelmét még extrém körülmények között is.



KARBANTARTÁS ÉS ÁTVIZSGÁLÁS:

A TAVASZRA VALÓ FELKÉSZÜLÉS ELENGEDHETETLEN LÉPÉSEI. Tartsa karban autóját a kezdetektől fogva.

klimatizace

LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉS
A légkondicionáló berendezést minden évben ellenőriztetni kell. Amennyiben azt észleli, hogy az utastér hűtése nem megfelelő, javasoljuk, hogy ellenőriztesse légkondicionáló berendezését szakembereinkkel.

filtry

SZŰRŐK
A szűrők különféle védelmet nyújtanak: a vezetők és utasaik egészségétől kezdve egészen az autó motorjáig és annak környezetéig. A szűrőberendezések hatékonyságának ellenőrzése növeli gépkocsija élettartamát, valamint az Ön fedélzeti biztonságát.

brzdy

FÉKEK
Rendszeres átvizsgálásuk 10.000 kilométerenként szükséges, hogy biztosak lehessünk abban, hogy a fékbetétek és féktárcsák megfelelő állapotban vannak.

stěrače

ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK
Az ablaktörlő lapátokat évente kell cserélni ahhoz, hogy minden időjárás mellett kiváló látási viszonyokat biztosítsanak.